1.TERMENII

Acești termeni și condiții de utilizare sunt aplicabili site-ului www.flori4all.com. Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate,daca nu sunte-ti de acord cu acesti termeni va trebui sa parasiti website-ul.

2.LEGISLAȚIE

Magazinul nostru se supune codurilor de conduită reglementate în legislația română în special prin Lege 365/2002 și OUG 34/2014.

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul pe site-ul www.flori4all.com în orice moment, oricărei persoane fără a avea obligația de a motiva această decizie. Deasemenea, este interzisă transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptând situațiile în care există acordul scris privitor la cele de mai sus.

3.CONDIȚII LEGALE

Site-ul www.flori4all.com functionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului

Român.

  • ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU
  • DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.flori4all.com SAU DE A AFECTA
  • PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL NOSTRU, VA FI
  • CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.flori4all.com SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4.DESCRIEREA PRODUSELOR ȘI PREȚURILOR.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține vaze care nu sunt incluse în aranjamentul standard, excepții făcând produsele unde acest lucru este menționat explicit, sau promoțiile speciale. În cazul în care anumite produse sau flori lipsesc din stoc www.flori4all.com poate înlocui aceste produse sau flori cu unele similare, cu o valoare cel puțin egală cu cea a componenței florale înlocuite.

Din cauza faptului ca aranjamentele florale sunt produse realizate manual, uneori, e posibil ca modul si materialele de ambalat utilizate sau stilul de realizare să difere de cele prezentate in poza aranjamentului comandat.

Deasemenea este posibil să existe mici diferențe între componența evidențiată în poză și cea detaliată în descriere. Componența din descriere este cea pe care o vor folosi florarii pentru realizarea buchetului sau aranjamentului floral.

Puteți solicita în orice moment un buchet personalizat sau de o altă culoare în cazul în care acesta nu apare pe site, operatorii și florarii nostrii depun eforturi permanente pentru a realiza aranjamente după specificația clientului. Satisfacție 100%, reprezintă mottoul firmei noastre. Flori4all.com face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site, prețul poate fi modificat fără preaviz sau poate conține erori de operare.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori ale softului sau defecțiuni tehnice apărute la server. Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu expedierea produsului. Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediere aferente.