1.TERMENII

Together e commerce SRL Str.Pandurului nr.46 Constanta J13/1829/2020 CUI 42838038

Acești termeni și condiții de utilizare sunt aplicabili site-ului www.flori4all.com. Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate,daca nu sunte-ti de acord cu acesti termeni va trebui sa parasiti website-ul.

2.LEGISLAȚIE

Magazinul nostru se supune codurilor de conduită reglementate în legislația română în special prin Lege 365/2002 și OUG 34/2014.

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul pe site-ul www.flori4all.com în orice moment, oricărei persoane fără a avea obligația de a motiva această decizie. Deasemenea, este interzisă transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptând situațiile în care există acordul scris privitor la cele de mai sus.Nu se vand produse alcoolice minorilor (sub 18 ani) si se va cere prezentarea ID-ului la achizitionarea produselor alcoolice la incheierea comenzilor.

3.CONDIȚII LEGALE

Site-ul www.flori4all.com functionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului

Român.

  • ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU
  • DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.flori4all.com SAU DE A AFECTA
  • PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL NOSTRU, VA FI
  • CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.flori4all.com SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4.DESCRIEREA PRODUSELOR ȘI PREȚURILOR.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține vaze care nu sunt incluse în aranjamentul standard, excepții făcând produsele unde acest lucru este menționat explicit, sau promoțiile speciale. În cazul în care anumite produse sau flori lipsesc din stoc www.flori4all.com poate înlocui aceste produse sau flori cu unele similare, cu o valoare cel puțin egală cu cea a componenței florale înlocuite.

Din cauza faptului ca aranjamentele florale sunt produse realizate manual, uneori, e posibil ca modul si materialele de ambalat utilizate sau stilul de realizare să difere de cele prezentate in poza aranjamentului comandat.

Deasemenea este posibil să existe mici diferențe între componența evidențiată în poză și cea detaliată în descriere. Componența din descriere este cea pe care o vor folosi florarii pentru realizarea buchetului sau aranjamentului floral.

Puteți solicita în orice moment un buchet personalizat sau de o altă culoare în cazul în care acesta nu apare pe site, operatorii și florarii nostrii depun eforturi permanente pentru a realiza aranjamente după specificația clientului. Satisfacție 100%, reprezintă mottoul firmei noastre. Flori4all.com face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site, prețul poate fi modificat fără preaviz sau poate conține erori de operare.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori ale softului sau defecțiuni tehnice apărute la server. Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu expedierea produsului. Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediere aferente.

LIVRARE FLORI CONSTANTA SI PROGRAM DE LUCRU

Pentru livrare flori Constanta comenzile Dvs. sunt preluate de site-ul www.flori4all.com in permanența, 24 de ore din 24 de ore,livrare flori Constanta si zonele limitrofe este gratuita fiind efectuata prin curier propriu.

Programul de activitate pentru livrare flori Constanta este de luni pana vineri intre orele 9 și 17, livrarile efectuandu-se in intervalul 9:00 – 19:00 Flori4all.com livreaza comenzile intr-un interval de maxim 48h de la data platii in orice oras din Romania, si minim 3 ore in Constanta si zonele limitrofe(Lazu,Agigea,Eforie,Ovidiu,Lumina,Tuzla,Navodari) sau la o data mai indepartata specificata de client. Flori4all.com face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la data specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, sarbatori, vreme nefavorabila, dezastre, etc..Toate restrictiile de livrare sunt aplicate in permanenta calendarului ce apare la plasarea comenzii.

Daca data dorita de Dvs. nu apare in acest calendar, inseamna ca livrarea nu se poate efectua in respectiva localitate la acea data. In acest caz va rugam contactati operatorii nostrii pentru mai multe detalii.Este recomandat sa completati in caseta cu Observatii cat mai multe informatii pe care le considerati utile agentului de livrare. Atentie: firma noastra depune eforturi pentru a efectua livrarile in intervalul orar specificat de client, insa nu isi asuma obligativitatea de a respecta acest interval atunci cand acest lucru nu este posibil pentru livrare flori Constanta.

Vanzatorul nu este raspunzator pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/ circumstante independente de vointa noastra, dar nelimitandu-se la acestea: blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.; cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.
De asemenea nu se vor restitui banii si nu suntem responsabili pentru comenzile ce vor fi refuzate de catre destinatar din orice motiv iar pentru comenzile ce includ produse alcoolice, este necesara validarea unui act de identitate, la livrare, pentru confirmarea varstei (+18).