POLITICĂ DE RETURNARE

1.Politica de returnare a produselor este conformă cu “Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”, astfel se poate returna în maxim 14 zile din momentul primirii comenzii, orice produs care nu este considerat perisabil și/sau alimentar prin orice curier agreat de către cumpărator. Suma plătită pentru produsele returnate va fi rambursată integral în maximum 14 zile de la primirea produselor returnate.

FLORILE SI PLANTELE SUNT PRODUSE PERISABILE SI NU SE POT RETURN

2.GARANȚII ȘI LIMITĂRI

Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție.www.flori4all.com nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site și produsele oferite.Flori4all.com nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale si își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Flori4all.com își rezervă dreptul de a refuza livrarea oricărei comenzi fără obligația de a motiva acest refuz, în acest caz clientul va primi înapoi banii plătiți pentru comanda respectivă. În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorări majore pe parcursul livrării, clientul poate cere înlocuirea produsului ori returnarea imediată a sumelor încasate deja de flori4all.com dar nu și alte despăgubiri.

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere și de garanți.

Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

3.DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice conflict apărut între www.flori4all.com și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu.

4.DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil.