livrare flori constanta  cadouri impachetate florarie online Constanta Orhidee paleonthis

LIVRARE FLORI CONSTANTA SI PROGRAM DE LUCRU

Pentru livrare flori Constanta  prin florarie online Constanta comenzile Dvs. sunt preluate de site-ul www.flori4all.com in permanența, 24 de ore din 24 de ore,livrare flori Constanta si zonele limitrofe este gratuita fiind efectuata prin curier propriu.

Ai persoane dragi ce locuiesc in Constanta si vrei sa le faci o surpriza?Comanda online flori si iti garantam livrarea gratuita la comenzile de peste 100 ron oferind o experienta unica prin flori si aranjamente deosebite asigurandu-ne de calitatea serviciilor noastre.Cele mai creative buchete si aranjamente pot ajunge la persoanele dragi intr-un timp scurt.Nu conteaza unde se afla destinatarul noi ne vom asigura ca prin ajutorul nostru ii ve-ti oferi o experienta de neuitat.Poti comanda dintr-o gama variata de produse cum ar fi torturi,ursuleti,parfumuri,bauturi alcoolice si non-alcoolice si multe altele pentru a obtine cadoul perfect.

Programul de activitate pentru livrare flori Constanta prin florarie online Constantaeste de luni pana vineri intre orele 9 și 17, livrarile efectuandu-se in intervalul 9:00 – 19:00 Flori4all.com livreaza comenzile intr-un interval de maxim 48h de la data platii in orice oras din Romania, si minim 3 ore in Constanta si zonele limitrofe(Lazu,Agigea,Eforie,Ovidiu,Lumina,Tuzla,Navodari) sau la o data mai indepartata specificata de client. Flori4all.com face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la data specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, sarbatori, vreme nefavorabila, dezastre, etc..Toate restrictiile de livrare sunt aplicate in permanenta calendarului ce apare la plasarea comenzii.

Daca data dorita de Dvs. nu apare in acest calendar, inseamna ca livrarea nu se poate efectua in respectiva localitate la acea data. In acest caz va rugam contactati operatorii nostrii pentru mai multe detalii.Este recomandat sa completati in caseta cu Observatii cat mai multe informatii pe care le considerati utile agentului de livrare. Atentie: firma noastra depune eforturi pentru a efectua livrarile in intervalul orar specificat de client, insa nu isi asuma obligativitatea de a respecta acest interval atunci cand acest lucru nu este posibil pentru livrare flori Constanta.

Vanzatorul nu este raspunzator pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/ circumstante independente de vointa noastra, dar nelimitandu-se la acestea: blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.; cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.
www.flori4all.com are not responsible for any order where the recipient refuses to accept the item and will not issue refunds to any customer where the recipient, for whatever reason, will not accept the item.