CONFIDENȚIALITATE

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC  TOGETHER E COMMERCE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: preluare si livrare comenzi online.

Nicio informație nu va fi dezvaluită niciodată unei terțe persoane. Comenzile efectuate cu mențiunea Anonim, sunt expediate și livrate fără a dezvălui identitatea Dvs. sub nicio formă destinatarului.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele ROMCARD  autoritatea națională de supraveghere a tranzacțiilor de acest tip.Flori4all.com nu solicită și nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul Dvs.